Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Voor Hoogopgeleide Professionals die ‘n (Droom)Baan zoeken!

Meer dan 20 jaar expertise in Loopbaanontwikkeling van Hoogopgeleide Professionals voor Organisaties & Particulieren

 
 

Ik Ben Werkgever

Werknemers met een Burn-Out

✓ Worstelt uw werknemer met een Burn-Out?
✓ Wilt u starten met de reïntegratie en weet u niet hoe dat aan te pakken?
✓ Wilt u vanuit de Wet Poortwachter een passend Reïntegratieprogramma aanbieden?

Your Life At Work heeft jarenlange ervaring om medewerkers die in een Burn-Out zitten of daarvan herstellende zijn, te reïntegreren via een Vitaal Aan Het Werk 3.0 traject.
 
Waarom een Vitaal Aan Het Werk 3.0* traject?

✓ Your Life At Work heeft ruim 20 jaar ervaring met Arbo- en Verzuimbeleid en heeft ruime expertise op het gebied van de Wet Poortwachter en het reïntegreren van werknemers naar de werkplek.
✓ Your Life At Work maakt eerst een Vitaliteitsscan met uw werknemer en aan de hand van diens belastbaarheid stelt Your Life At Work een Maatwerk Reïntegratieprogramma Vitaal Aan Het Werk 3.0 op.
✓ Het doel van het Vitaal aan Het Werk traject 3.0 is dat uw werknemer, in een passend programma, weer volledig hersteld en Vitaal aan het werk zal gaan.
✓ Het Vitaal Aan Het Werk Traject 3.0 kan zowel een Reïntegratie Eerste Spoor (reïntegratie bij de huidige werkgever) als een Reïntegratie Tweede Spoor (reïntegratie buiten de huidige werkgever) inhouden.

Diensten bij Burn-Out

 

Ik Ben Werknemer

Lees verder

 

Ik Ben Werkgever

Lees verder